pagina-partnerverkopers

Verkopen via de webwinkel van Regio Leidsche Rijn

Wij zijn op zoek naar ondernemers die op ons platform hun product(en) te koop willen aanbieden. Denk aan: lokaal geproduceerde (cadeau) artikelen, kunst, voedingsmiddelen enzovoort. Woon je in Leidsche Rijn of Vleuten – De Meern en ben je geïnteresseerd? Lees dan zeker verder!

Pilot Fase

Wij bieden regionale ondernemers gratis de kans om zijn of haar producten in onze webwinkel te plaatsen.

Naast het bieden van een gratis podium, zorgen wij tevens voor gratis reclame en promotie via onze website Regio Leidsche Rijn, nieuwsbrieven en social media kanalen.

Voorwaarden en voordelen

Tijdens de pilot fase krijgt een select groepje regionale ondernemers gratis de kans om hun producten via de webwinkel van Regio Leidsche Rijn aan te bieden. Onze voorkeur gaat uit naar originele lokale producten uit Leidsche Rijn, Vleuten – De Meern en omgeving.

Het plaatsen van een product is geheel gratis. Je betaalt alleen een kleine vergoeding op het moment dat je ook daadwerkelijk iets verkoopt. De enige kosten die wij in rekening brengen zijn: transactiekosten (€ 0,30 per transactie) en verwerkingskosten (afhankelijk van de verkoopwaarde). Meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer weten?

Neem dan contact op met Martijn Sierhuis op nummer 030-8201275 of stuur een mailtje.

Meld je hieronder aan om onze nieuwsbrief te ontvangen. Wij versturen maximaal 1 keer per maand een nieuwsbrief